Hvem er
Xsystems?

Hos Xsystems er vores mål at skabe bæredygtige arbejdsmiljøer for større arbejdsglæde til fælles bedste.

Vi er specialister i det fysiske arbejdsmiljø og tilbyder vores faglighed samt et bredt sortiment af produkter, der tilsammen bidrager til at forbedre rammerne for dit fysiske arbejdsmiljø. 

Vi har fagfolk inden for Ergonomi, Indeklima, Akustik, Arbejdspladsbelysning samt bevægelse. 

Når du har besøg af Xsystems, vil du møde en dedikeret konsulent der sigter efter den bedste løsning – både for den enkelte og for arbejdspladsen som helhed. 

Vi har i mere end 20 år arbejdet med arbejdsmiljøer i
hele Skandinavien samt de arktiske lande.

Vores vision

Vi stræber efter at være den førende og foretrukne partner inden for rådgivning og salg af produkter til det fysiske arbejdsmiljø, for offentlige og private virksomheder. 

Vi ønsker at inspirere vores kunder til at skabe det ideelle arbejdsmiljø for deres medarbejdere ved at tilbyde faglig rådgivning og unikke produktløsninger. 

Vores tilgang indebærer innovativ produktudvikling og kompetent og nærværende rådgivning, med fokus på at skabe sunde og bæredygtige arbejdsmiljøer i samarbejde med vores kunder. 

Målet er at være det foretrukne valg for vores kunder, når det drejer sig om at optimere det fysiske arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljø
i børnehøjde

Udgangspunktet for Xsystems var at forbedre ergonomien i virksomheder med mange kontorarbejdspladser, hvor en stor del af arbejdsdagen foregår bag en skærm ved et skrivebord.

Det har udviklet sig, og i dag besøger vi også børneinstitutioner og skoler, som vi har udviklet en række produkter til. Arbejdsmiljø i børnehøjde, kan både være ergonomiske hjælpemidler til voksne i børnehøjde såvel som læringstavler til de mindste. 

ARBEJDSMILJØ FRA TOP TIL TÅ

Sammen med vores søsterselskab ”Noorr by Xsystems” kan vi nu også levere arbejdsmiljø fra top til tå. Her tilbyder vi kvalitetsbeklædning via skræddersyet indkøbsportal med markedets dygtigste producenter i ryggen.

Bliv godt klædt på med nordiske brands

Kontakt os.