Ergonomiske hjælpemidler, undervisningskits og desinfektionsmidler til kontor og IT udstyr

Under Xergo finder du ergonomiske hjælpemidler til kontoret som f.eks. ergonomiske kontorstole og mus, der er udviklet af os i samarbejde med vores engagerede leverandører og testet af ergoterapeuter og kunder.

Vi prioriterer at finde præcis den løsning og de produkter, som vi mener, er optimale, og tilbyder derfor få, gennemtestede løsninger inden for hver kategori i stedet for en bred vifte af næsten identiske produkter.

Rengøring og desinfektion

Xergo omfatter også en serie af midler til desinfektion af din arbejdsplads. Xergo rengøringsmidlerne anvendes på de danske sygehuse, og fra Statens Seruminstitut og Steins Laboratorium har vi dokumentation for, at de lever op til de skrappe krav, der stilles til hygiejne i sundhedsvæsnet.

Tastaturer, trykfølsomme skærme og mobiltelefoner inficeret med bakterier forekommer alle steder. Vi leverer derfor også hygiejneprodukterne til kontormiljøer i det private erhvervsliv og offentlige institutioner, hvor fjernelse af sygdomsfremkaldende bakterier reducerer risikoen for smitte mellem de ansatte væsentligt.

Undervisningskits

På den moderne arbejdsplads prioriteres fleksibilitet og mobilitet. Vi har derfor sammensat transportable kit til undervisere, konsulenter eller foredragsholdere, så de opnår frihed til at arbejde, som de ønsker, uden at blive begrænset af lokalers indretning og af adgang til elektroniske præsentationsværktøjer og flipovers.

Kittene fylder og vejer ikke meget, og er derfor nemme at have med overalt.

Kontakt Xsystems

 
Holmbladsvej 15
Tlf. 8685 4343
8600 Silkeborg
Fax. 8685 4341
www.xsystems.dk