Unikke produkter i funktionelt design til kontor og administration

Xcess er den oprindelige kerne i Xsystems forretning og er produktområdet, hvor du finder løsninger til organisering og arkivering af dokumenter - ophæng til præsentation og kommunikation af budskaber - samt produkter til opmærkning/labels. Fælles for alle produkterne er, at der er fokus på udformning og funktion, og at de alle udspringer af reelle dagligdags behov, der ikke dækkes af eksisterende produkter. Når du bliver præsenteret for et Xcess produkt, vil du tænke: "Smart! Hvorfor er der ingen, der har tænkt på det før?"

Organisering og arkivering

Under Xcess finder du produkter til effektiv og elegant organisering af dine arbejdsprocesser og arkivering af dokumenter, som du ikke finder andre steder. Finder du ikke lige præcis det værktøj blandt vores eksisterende produkter, der vil være svaret på dit behov, hører vi gerne fra dig og hjælper dig med at finde den optimale løsning.

Vi samarbejder løbende med vores leverandører i Europa og USA om udvikling af produkter, der lever op til høje krav om kvalitet, brugervenlighed og miljøhensyn.

Præsentation og kommunikation

Xcess omfatter også en række unikke produkter til kommunikation og præsentation af dine budskaber. Sammen med vores kunder har vi udviklet intelligente løsninger, der giver dig en hidtil uset fleksibilitet og uafhængighed af kontorindretningen, når du holder møder med kunder eller kolleger.

 

Opmærkning / Labels

Endelig omfatter Xcess også produkter til opmærkning.
X Systems er eneforhandler af Casio's komplette labelprogram og vi har igennem en længere årrække haft et nært samarbejde med Casio om den løbende produktudvikling.

Casio produkternes force er deres uovertrufne brugervenlighed og den høje slidstyrke og holdbarhed på de printede labels.

For mere information om labelprogrammet henviser vi til den hjemmeside, vi har dedikeret til Casio labelprintere, tilbehør og forbrugsvarer

casio-1.jpg

Deltag i vores store Casio Label kampagne med store præmier

På vores nye officielle Casio Label hjemmeside

Se mere her

Casio labelprintere, tilbehør og forbrugsvarer