Xactive - Revolutionerende produktserie til kreativ leg

Med Xactive serien har vi redefineret produkter til beskæftigelse af børn i daginstitutioner og skoler. Det er sket i samarbejde med X Systems italienske leverandør, der nøje udvalgt på baggrund af deres holdning til at producere miljøvenlige produkter i høj kvalitet.

Det er vores synspunkt, at standarderne for beskæftigelsesmaterialer produceret til børn slet ikke afspejler vores egne, forældres og pædagogers ønsker til sikkerhed og miljø. Vi stiller langt skrappere krav til produkterne end de gældende lovkrav, og Xcolor serien er derfor godkendt til brug af børn helt ned til 2 år.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, for det er vores erfaring, at høj kvalitet giver langt større skaberglæder og forlænger børnenes lyst til at blive i legen.

Her forsvinder stifterne ikke op i tusserne, når der lægges kræfter bag tegneglæden, og stifterne er så korte, at de ikke kan bides af.

Her skal børnene ikke væbne sig med tålmodighed, før vandfarverne er opløst og klar til brug. Dyp den våde pensel, og de er klar til at sætte farver på papiret.

Med Xcolor maleprodukterne opnår du en fleksibilitet, der ikke er set før. Grundpakken består af 12 basisfarver, der kan anvendes, som de er. Men du kan også vælge at mikse dem med forskellige tilsætningsprodukter, så basismalingen både kan bruges som tekstil-, glas-, akryl- og glimmermaling. Produkternes drøjhed, fleksible anvendelse og holdbarhed gør dem økonomiske i brug. På den måde kan du give børnene brede kreative rammer uden at vælte budgettet.

Xcolor serien omfatter bla. maling, tusser, vandmaling, lim mm.

Er du interesseret i at se produkterne i anvendelse, kommer vores konsulenter gerne ud i din daginstitution og præsenterer produkterne for dig og børnene. Ring til os på 86 85 43 43 eller send os en mail

Kontakt Xsystems

 
Holmbladsvej 15
Tlf. 8685 4343
8600 Silkeborg
Fax. 8685 4341
www.xsystems.dk