X Systems – Innovative produkter til den gode og effektive arbejdsplads

Når vi bliver spurgt om, hvilken type virksomhed X Systems er, bruger vi næsten altid betegnelsen "kontorforsyning" i mangel af bedre. Men det er langt fra dækkende for den måde, vi arbejder på.

X Systems er en virksomhed, der omsætter den inspiration, som vi henter hos vores kunder og i vores omgivelser til produkter, hvor design og funktion går op i en højere enhed. Innovative produkter, som løser de små og store udfordringer i et kontormiljø på en måde, der ikke er set før, og hvor du tænker: "Selvfølgelig!", når du får dem præsenteret.

For X Systems er det primære ikke at udvikle et produkt. Det er i stedet at levere gennemtænkte løsninger på helt konkrete problemer, som vores kunder oplever i hverdagen. Det er dét, der er grundlaget for X Systems eksistens, og det kunderne vil betale for.

Ideerne til nye produkter opstår oftest via den direkte dialog med vores kunder. Vi lytter og omsætter det, vi hører, til intelligente løsninger, der letter din hverdag.

Ingen ideer skydes ned uden at være vendt og deres potentiale vurderet. Mange ideer overlever den indledende fase, og bliver til levedygtige produkter i et nært samarbejde med vores leverandører og kunder.

Varemærket Xcess omfatter produkter til organisering og opbevaring af dokumenter samt forskellige unikke og innovative former for ophæng. Her finder du også hele Casio's program af labelprintere, som vi er eneforhandler af.

Under navnet Xergo markedsfører vi ergonomiske hjælpemidler og stole samt en serie af desinfektionsmidler til brug i kontormiljøer.

Xcolor dækker over et unikt program af beskæftigelsesmaterialer til daginstitutioner. Programmet omfatter maling, modellervoks, vandfarver, fedtfarver, tusser og lim.

Toplay er hobbyprodukter, der bygger på de samme principper som Xcolor-serien, tilpasset den private forbruger.

Xcomm er vores topprofessionelle phoner afdeling. Vi tilbyder eksterne virksomheder mulighed for at trække på de erfarne ressourcer i denne afdeling til at åbne dørene hos potentielle kunder.

Fakta om Xsystems

 
» Grundlagt i 2002
» Ejes af Peter Kildegaard, Allan Lauritsen og Jan Olesen
» Udvikler og markedsfører værktøjer til organisering og arkivering af dokumenter, hjælpemidler til præsentation og formidling, ergonomiske produkter og desinfektionsmidler til kontormiljøer i private virksomheder og offentlige institutioner
» Udvikler og markedsfører beskæftigelsesmaterialer til kreativ leg i daginstitutioner og private hjem
» Produkterne afsættes i Danmark og på eksportmarkeder
» Mere end 25 ansatte
» Hovedsæde i Silkeborg
» Datterselskab i Norge, Sverige og Island - Har de seneste år oplevet en årlig vækst på 30 %