Toplay - Hobbymaterialer i høj kvalitet til børn og kreative sjæle

Toplay konceptet udspringer af Xcolor serien, der leveres til daginstitutioner og skoler. Mange af brugerne i daginstitutionerne er begyndt at efterspørge produkterne til brug derhjemme på baggrund af de gode erfaringer, de har med dem. Toplay produkterne har derfor de samme gode egenskaber som Xcolor produkterne, men er tilpasset den private forbrugers behov.

Det er vores holdning, at standarderne for beskæftigelsesmaterialer produceret til børn slet ikke afspejler vores egne, dine og pædagogers ønsker til sikkerhed og miljø. Vi stiller langt skrappere krav til vores produkter end de gældende lovkrav, og Toplay serien er derfor godkendt til brug af børn ned til 3 år og visse produkter helt ned til 2 år.

Produkterne er udviklet med høj kvalitet, sikkerhed og drøjhed for øje…

Toplay serien omfatter bla. maling, vandmaling og tusser. Produkterne fremstilles i samarbejde med vores italienske leverandør, der deler vores holdning til sikkerhed og miljø.

Vi kommer gerne på besøg i din mødregruppe, legestue m.m. (eller hvis du kan samle en gruppe på min. 10 personer) og præsenterer jer for den fantastiske verden af muligheder for kreativ leg. Ring til os på 25 24 38 00 eller send os en mail på info@toplay.dk

toplay.jpg

toplay.jpg

Se vores nyeste produkter på

www.toplay.dk

25 24 38 00

info@toplay.dk